Четвер, 09.05.2024, 05:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Конищівський ліцей

Меню сайту
Категорії розділу
Історія школи [0]
Музей бойової слави [0]
Головна сторінка [41]
методична робота [89]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2020 » Травень » 29 » Останній дзвоник
06:23
Останній дзвоник

                                                     

                                                 Дорогі учні!
                                        Шановні вчителі та батьки!

         Вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення 2019 – 2020 навчального року. Розпочинається пора літніх канікул. Впевнена, що діти проведуть їх весело, різноманітно і з користю для свого здоров’я.

          Останній дзвінок звучить для кожного по-різному: для першокласників - святково, для молодших і середніх класів - весело і завзято, для випускників - урочисто і трішечки сумно. Тими ж сумними трелями він відгукується в душах батьків і педагогів, що випускають зі своїх обіймів чергове покоління «діточок».

          2019 -2020 навчальний рік  був складним, особливим і наповнений новими  методами здобуття освіти. Несподіване дистанційне навчання – це випробовування як для вчителів, так і для учнів і їх батьків. Всі  молодці, що пройшли  освітній процес і всі 139 учнів успішно закінчили навчальний рік. Я з нетерпінням буду очікувати  на зустріч із вами у вересні. Це буде приємно.


          На жаль, цьогоріч у випускників немає можливості, як завжди, у дружному колі шкільної родини, відчути хвилюючу мить прощання зі школою. Але це не важливо.

          Сьогодні для них особливий день, 8 прекрасних юнаків і юнок  закінчують школу. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Не виключено, що ваша місія — змінити весь світ.  

           Бажаю вам успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання. Я дуже хочу, щоб ви  вступили до тих навчальних закладів, які  для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію.

          Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Щасти вам у всьому! У добру путь!

           Хочу сказати спасибі батькам, які спонукають дітей до  науки, особливо допомагали і підтримували їх у період дистанційного навчання.

          Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром.

          Отож, гайда на канікули, щоб з новими силами і позитивними враженнями знову взятися за книжки у вересні.

Зичу усім вам добра й благополуччя, міцного здоров’я, щастя і миру у вашому домі.

                                                 З повагою директор НВК     Ніна Дзирук

 

Категорія: Головна сторінка | Переглядів: 161 | Додав: dudniklesia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

"
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook
  • Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz